Нега за вашиот автомобил...

ЗА НАС

,,Клиентот на прво место - нашето мото во ФЕРАЛ,,

ФЕРАЛ МАКЕДОНИЈА

Компанијата ФЕРАЛ стартуваше со работа 2009 година во Македонија.Не беше потребен долг период за да се препознае квалитетот и специфичноста на нашите производи,денес се едни од НАЈКВАЛИТЕТНИТЕ И НАЈБАРАНИТЕ производи во нашата земја и ширум Европа.

ФЕРАЛ колекцијата за нега на автомобил е резултат на долгорочни истражувања и развој поддржан од АУТО ГС СА компанија од Р. Грција. ФЕРАЛ производите се развиени врз основа на многу прецизнии иновативни процедури.Нивното производство се контролира во секој чекор од страна на квалификуван оддел во однос на соодветно материјално проектирање,производство,пакување,прикажување и промоција, со цел да се постигне најдобар можен резултат,кој ќе ги наведе Ферал производите високо во глобалниот пазар.

ФЕРАЛ БРЕНД

Нашето долгогодишно искуство во автомобилизмот придонесе да опстанеме 30 години на европскиот пазар и пошироко,успешна презентација на европскиот пазар ни даде поттик како да се дизајнира колекцијата на Ферал и колку поразлични да бидеме од нашите конкуренти.Нашите промотивни активности се за да докажеме дека ние ги поддржуваме со сите средства нашите производи и нашите партнери и дека ние силно веруваме на нашето ново семејство Ферал.